Information

Snygga bilder snabbt och enkelt – 3 gratisverktyg på nätet

Blogg 6 Snygga-bilder-snabbt-och-enkelt-3-gratis-verktyg-på-nätet

En bild säger mer än tusen ord, eller hur? Här har vi samlat tre bra redigeringsverktyg som du kan använda online, och som inte kostar en krona!

 

Pixlr

Det här gratis-verktyget är det som liknar Photoshop mest, men Pixlr använder du direkt i din browser. I Pixlr finns en hel del användbara funktioner, till exempel olika filter, och det går snabbt och smidigt att redigera. Välj mellan Pixlr Editor, med mer möjligheter till redigering i detalj, eller Pixlr Express när du bara vill ha en färdig, snygg bild så snabbt och enkelt som möjligt. För nybörjaren som tycker att Photoshop känns lite för avancerat kan Pixlr vara ett bra alternativ.

www.pixlr.com

 

Canva

Canva är ett verktyg vi nämnt förut, men det här tipset är så bra att det tål att upprepas. Här kan även den grönaste av nybörjare skapa fantastiskt fina bilder för exempelvis sociala medier, bloggar och andra kanaler. Med hjälp av en mängd färdiga mallar omvandlar du i Canva snabbt och lätt dina egna bilder till proffsiga designer. I verktyget finns en inbyggd bildbank med tusentals gratisbilder, som du kan använda precis hur du vill. En kul grej är Canvas egen design community,  där du kan dela dina designer, och även låta dig inspireras av andra användares alster.

www.canva.com

 

Snappa

påminner om Canva och fokuserar också färdiga mallar för sociala medier och andra forum med förbestämda mått. Gratisversionen innehåller dessutom en bildbank med över 30.000 foton där du kan ladda ned ett visst antal varje månad utan att betala. Liksom Canva går Snappa snabbt att lära sig och verktyget är enkelt och smidigt att använda även för absoluta nybörjare.

www.snappa.com

 

/Carolina

Dela detta: Facebook Twitter

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mer från: Information