Information

Gratis ikoner till din hemsida

Gratis ikoner till din hemsida - Wpsyd webbhotell Sverige

Ikoner är ett bra verktyg för att göra din hemsida både snyggare, roligare och mer lättöverskådlig. Men var får man egentligen tag på snygga och enhetliga ikoner, om man nu inte kan designa dem själv och inte vill att det ska kosta skjortan? Här tipsar vi om tre riktigt bra ikon-bibliotek som alla erbjuder snygga och moderna ikoner, som dessutom är gratis och fria för alla att använda!


Icomoon
 

Icomoon är en väldigt användbar sida som erbjuder ett stort urval av snyggt designade ikoner för en mängd ändamål. En fördel är att du inte måste ladda ned alla ikoner, utan kan välja ut just de som du behöver, vilket gör att filen inte behöver bli så stor och tung. Om du känner dig kreativ och inspirerad kan du även skapa och ladda upp egna ikoner här!

www.icomoon.io


Typicons

Typicons erbjuder ett något begränsat men väldigt estetiskt tilltalande urval av lite rundare och vänligare ikoner, som skapar en glad och välkomnande känsla. Hemsidan är användarvänlig och instruktionerna för nedladdning är enkla att följa.

www.typicons.com


Aiconia

En fördel med Aiconia är att här kan du välja storlek och färg på dina ikoner innan du laddar ned dem. Här finns över 1000 olika gratis ikoner att välja mellan och alla är moderna och snygga i designen.

www.aiconica.net

 

/Carolina

Dela detta: Facebook Twitter

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mer från: Information