Information

7 användbara appar för företagare

Vi tipsar om 7 smarta appar som gör livet smidigare – både på jobbet och fritiden!


Evernote

Har du svårt att hålla reda på jobbmöten, barnkalas och veckohandling? Med Evernote är röran ett minne blott – här kan du samla all information om precis allting. Listor, scheman, filmer och bilder – här får allt plats och plötsligt är det ordning och reda. Det finns både en enklare version som är gratis, och en mer avancerad business-version med ännu fler funktioner. Ett ovärderligt redskap i vardagen!

Wunderlist

Det här är inte bara en virtuell version av den klassiska “att göra”-listan, den är dessutom betydligt mer effektiv. I Wunderlist synkas dina olika listor automatiskt och du kan dela in dina arbetsuppgifter i faser och schemalägga deadlines och påminnelser. Man klarar sig långt på gratisversionen, men Wunderlist for Business är inte heller särskilt kostsam.

Rescue time

Vet du med dig att du lätt lägger för mycket tid på sociala medier och andra distraktioner? Då kommer appen Rescue Time väl till pass. Den här appen registrerar vilka sidor du tillbringar tid på och det finns även möjlighet att sätta upp produktivitetsmål i appen. Behöver du hjälp med disciplinen kan appen till och med hjälpa dig att blockera vissa sidor. Det finns både en gratisvariant och en lite mer avancerad som kostar pengar.

Toggl

Tar du betalt per timme? Då är Toggle appen för dig. Med ett enkelt klick spårar den all din tid och du kan registrera ett obegränsat antal kunder och projekt. En bonus är de färgglada rapporterna som går att synka med flera olika projekthanteringssystem. Toggl är gratis för upp till 5 användare.

Hipchat

Hipchat är ett prisvärt och användarvänligt verktyg för kommunikation inom företaget, som även innefattar funktioner som skärmdelning och videodelning. Möjligheten att skicka emojis och GIF:ar bidrar till en lättsam ton i dialogerna.

Trello

Om du är på jakt efter ett användarvänligt och lättöverskådligt projekthanteringssystem
så kan Trello vara något för dig. En av appens styrkor är att den är väldigt visuell – systemet är uppbyggt som en rad anslagstavlor som du använder för att skapa uppdrag och listor. Med smidiga drag and drop-funktioner är det här ett verktyg som alla lär sig snabbt och det kan även användas som en informationscentral där användarna kan skicka meddelanden och kommentarer till varandra.

Streak

Om ditt företag använder Gmail eller Google apps så kan Streak vara något för er. Streak är ett enkelt litet CRM-verktyg som hjälper dig att hålla ordning på all information som rör era kundrelationer – oavsett var i kundresan motparten befinner sig. Med Streak kan du se all mail-korrespondens som är kopplad till varje kund och enkelt uppdatera vilken status varje projekt har.

 

/Carolina

Dela detta: Facebook Twitter

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mer från: Information