Information

5 sätt att optimera din email-signatur

Har du tänkt på hur många mail du faktiskt skickar varje dag? Tänk om vart och ett av dem vore en kanal direkt till en potentiell kund… Men vänta, det är de ju faktiskt!

Här har vi samlat 5 sätt att ta vara på det där värdefulla utrymmet längst ned i dina mail, istället för att bara använda det till dina kontaktuppgifter.

Dela med dig av en e-bok eller download av något slag

Det bästa sättet att skapa långvariga och hjärtliga kundrelationer som i förlängningen leder till goda affärer, är att vara till nytta och erbjuda något som har ett värde för den andra parten. Gör dina kunder glada genom att gratis erbjuda material av olika slag som de har nytta av, och bli en partner som bidrar till att göra deras vardag och arbete bättre. Det är en av de bästa säljstrategierna som finns!

Dela med dig information om nya studier och forskningsrapporter

Marknadsför du ett gym? Dela med dig en länk som marknadsför den senaste forskningsrapporten om hälsa och träning. Säljer du kaffemaskiner? Kanske finns det några nya rön om koffein och minne som vore spännande för dina kunder att ta del av. Överraska dem genom att ge dem mer än de förväntade sig, när de öppnade ditt mail!

Marknadsför dina webinars eller kurser

Arrangerar du utbildningar, kurser eller webinars? Ha en email-signatur som marknadsför dem tydligt, så att ingen riskerar att missa möjligheten att delta. Har datumet passerat? Lägg till en länk till det inspelade webinaret istället!

Dags för REA

Berätta om kampanjer och erbjudande som är på gång. Kanske kan du ge dina email- kontakter en särskild kod, som ger tillgång till rabatter tidigare? Det är ett toppenbra sätt att göra dina mail värdefulla!

Använd rörlig bild

En videosignatur behöver inte bara bestå av text eller stillbilder. Det kan vara en GIF, eller varför inte en video! Använd den här ytan till det som är viktigast för dig att förmedla, och lägg lite tid och energi på att formge budskapet på ett sätt som fångar mottagarens uppmärksamhet – det lönar sig!

 

//Carolina

 

Dela detta: Facebook Twitter

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mer från: Information